Om oss

Vi i Opsahl Eiendom utvikler og drifter flere næringsbygg i Oslo og Akershus. Vi eier ca. 120.000kvm næringseiendom, med over 200 bedrifter som leietakere i våre bygg. 

Vi streber etter å gjøre det enkelt og fleksibelt for alle som leier kontorer av oss. I tillegg til flere enkeltstående næringsbygg og kontorlokaler er vi eiere av næringsparken Skullerud Park.

Opsahl Eiendom er en del av Opsahl Gruppen som står bak virksomheter innen bolig, næringseiendom, sport og fritid og miljø. Vi har som mål å begeistre og bringe verdi til våre kunder og samarbeidspartnere.

 

Herlig med en utleier som lytter og stiller opp 100 %

Frode Finsrud, rekrutteringsselskapet Cappa

 

Historien

Opsahl Eiendom er en del av Opsahl Gruppen. Bak Opsahl Gruppen står Anders Opsahl. Allerede som barn var Anders en målbevisst gutt som la grunnlaget for sin virksomhet med produksjon og salg av blomster, jordbær, julenek, og tomater. Høy kvalitet ga merverdi og dannet viktig kunnskap tidlig. Som nyutdannet tømrer startet bedriften med en liten 1-romsleilighet. 20 år senere har tusenvis av kvadratmeter blitt utviklet. Med verdier som respekt for kundene, fagkunnskap, ærlighet og hardt arbeid har virksomheten blitt til det den er i dag, med spennende selskaper innen bolig, næringseiendom, sport og fritid og miljø. 

Les mer om Opsahl Gruppen her

 

 

Opsahlfondet

Vi ønsker å være med og gjøre samfunnet litt bedre. Derfor har vi valgt å ta en aktiv rolle i nærmiljøet og støtte opp om lokale lag og foreninger i tillegg til å støtte nasjonale og internasjonale aktører. Hvert år deler vi ut ca. 2 millioner kroner til ulike tiltak. Du kan nå søke om støtte til ditt tiltak ved å fylle inn vårt søknadsskjema.

Les mer

 

Tips oss om eiendommer

Les mer