Skullerud Park

Næringslivet i Skullerud Park blomstrer. Mer enn 200 bedrifter, mange med røtter tilbake til Norsk Data og Tandberg, utgjør i dag et yrende miljø med vekt på innovasjon og kompetanse. Det samarbeides på tvers av bedrifter og bransjer, som igjen skaper grobunn for vekst og nye arbeidsplasser.

 

Bygget

Vår næringspark består av flere bygg i ulik størrelse, og vi ekspanderer stadig. Våre bygg skal til enhver tid representere moderne design kombinert med gode løsninger og et bredt utvalg fasiliteter. Våre leietakere har mye å si for utviklingen av byggene og hvilke tiltak vi prioriterer.

 

Beliggenhet

Skullerud et yrende forretningssentrum syd i Oslo, med nærhet til både sentrum og Østmarka. Olaf Helsets vei 5 er del av Skullerud Park og er et senter med stor fleksibilitet med høy grad av service og et aktivt eierskap. 

 

Kollektivtilbud

T-bane: Skullerud T 100 m 
Buss:  Skullerud T 100 m 
Flybuss: ​Skullerud T 100 m 

 

Fasiliteter

Resepsjon
Varemottak/post
Møterom
Sosiale soner
Uteplasser
Utleie av elbiler og tilhengere
Parkering
Ladestasjon for elbil
Treningsrom
Gamecenter med foosball og shuffleboard
Driftsavdeling/vaktmester
Kantine
Kaffebar

 

Vi er stolte av hva vi har fått til i Skullerud Park. Og vi jobber aktivt for at fasilitetene og området skal fortsette å utvikle seg i fremtiden. Vår visjon om et kreativt, levende og skapende Skullerud, forankret i historien, er formet.

 

Vi tilbyr skreddersydde og fleksible kontorlokaler for små, mellomstore og store bedrifter. Vi har en rekke fasiliteter til benyttelse for alle leietakere. Parken ligger idyllisk til ved foten av Østmarka, kun 10 minutter fra Oslo sentrum.