Olaf Helsets vei 6

Olaf Helsets vei 6 er del av Skullerud Park, og dette bygget kaller vi Vekstsenteret. Dette fordi vi er et drivhus for vekst, innovasjon og utvikling, og alle våre kontorløsninger tilpasses din bedrifts størrelse og behov. Her får dere rom til å vokse. Vekstsenteret tilbyr kostnadseffektive kontorlokaler sentralt i Oslo, midt i naturen.

 

Bygget

Skullerud Park er en næringspark som leier ut kontorlokaler til 200 små og store bedrifter i Oslo. Vårt mål er å tilby deg kontorlokaler som passer din bedrifts behov. Vi har et solid team som sørger for at parkens leietakere blir godt ivaretatt. Våre kontorbygg består av flere bygg i ulik størrelse, og vi ekspanderer stadig. Vårt første bygg huset tidligere Norsk Data, og veggene har en lang historie om innovasjon og suksess å fortelle. Mye har skjedd av oppgraderinger på byggene siden den gang, og vi har store planer om å gjøre enda mer. Våre bygg skal til enhver tid representere moderne design kombinert med gode løsninger og et bredt utvalg fasiliteter. Våre leietakere har mye å si for utviklingen av byggene og hvilke tiltak vi prioriterer.

 

Beliggenhet

Skullerud et yrende forretningssentrum syd i Oslo, med nærhet til både sentrum og Østmarka. Olaf Helsets vei 5 er del av Skullerud Park og er et senter med stor fleksibilitet med høy grad av service og et aktivt eierskap. 

 

Kollektivtilbud

T-bane: Skullerud T 100 m 
Buss:  Skullerud T 100 m 
Flybuss: ​Skullerud T 100 m 

 

Fasiliteter

Resepsjon
Varemottak/post
Møterom
Sosiale soner
Uteplasser
Utleie av elbiler og tilhengere
Parkering
Ladestasjon for elbil
Treningsrom
Gamecenter med foosball og shuffleboard
Driftsavdeling/vaktmester
Kantine
Kaffebar