Olaf Helsets vei 5

Skullerud Park huset tidligere Norsk Data, og veggene har en lang historie om innovasjon og suksess å fortelle. Mye har skjedd av oppgraderinger på byggene siden den gang, og vi har store planer om å gjøre enda mer. Våre bygg skal til enhver tid representere moderne design kombinert med gode løsninger og et bredt utvalg fasiliteter. Våre leietakere har mye å si for utviklingen av byggene og hvilke tiltak vi prioriterer.

 

Bygget

Skullerud Park er en næringspark som leier ut kontorlokaler til 200 små og store bedrifter i Oslo. Vårt mål er å tilby deg kontorlokaler som passer din bedrifts behov. Vi har et solid team som sørger for at parkens leietakere blir godt ivaretatt. Våre kontorbygg består av flere bygg i ulik størrelse, og vi ekspanderer stadig. Vårt første bygg huset tidligere Norsk Data, og veggene har en lang historie om innovasjon og suksess å fortelle. Mye har skjedd av oppgraderinger på byggene siden den gang, og vi har store planer om å gjøre enda mer. Våre bygg skal til enhver tid representere moderne design kombinert med gode løsninger og et bredt utvalg fasiliteter. Våre leietakere har mye å si for utviklingen av byggene og hvilke tiltak vi prioriterer.

 

Beliggenhet

Skullerud et yrende forretningssentrum syd i Oslo, med nærhet til både sentrum og Østmarka. Olaf Helsets vei 5 er del av Skullerud Park og er et senter med stor fleksibilitet med høy grad av service og et aktivt eierskap. 

 

Kollektivtilbud

T-bane: Skullerud T 100 m 
Buss:  Skullerud T 100 m 
Flybuss: ​Skullerud T 100 m 

 

Fasiliteter

Resepsjon
Varemottak/post
Møterom
Sosiale soner
Uteplasser
Utleie av elbiler og tilhengere
Parkering
Ladestasjon for elbil
Treningsrom
Gamecenter med foosball og shuffleboard
Driftsavdeling/vaktmester
Kantine
Kaffebar