Publicis Groupe samles i Pilestredet 12

Publicis, som består av Kitchen, Starcom og MSL, flytter sine kontorer og samles i totalrehabiliterte lokaler i Pilestredet 12. De leier ca. 2 000 m2 på en lang leiekontrakt.

Bilde av

Vi i Opsahl Eiendom kjøpte Pilestredet 12 i 2019. Nå vil vi gjennomføre et totalt rehabiliteringsprosjekt, både utvendig og innvendig. Fokuset vil ligge på å ivareta byggets sjel med dets opprinnelige kvaliteter og særegenheter, kombinert med moderne løsninger og arkitektur. Det ærverdige bygget fra 1895 fremstå som et fremtidsrettet kontorbygg med tidsriktige og smarte løsninger av høy kvalitet.

 

 

Den nye adressen til Publicis er Pilestredet 12, men det er i Apotekergata man finner det flotte inngangspartiet. Bygget har også en fantastisk bakgård som får et glasstak, slik at man etablerer et atrium med masse naturlig lys. Bakgården er eksklusivt areal tilknyttet kontorarealene der de eksisterende teglveggene bevares og kombineres med friske planter. Dette blir byggets naturlige sentrum og grønne møteplass.


Våre byråer opererer i en kreativ bransje der historiefortelling møter moderne teknologi. Vi er opptatt av at kontorene skal være en hyggelig og funksjonell møteplass for ansatte, kunder og samarbeidspartnere, og tilrettelegge for naturlig samarbeid mellom kompetanseområder som tidligere satt adskilt. I tillegg er lokalene en viktig del av vår identitet, og vi kommer blant annet til å ta med oss kjøkkenbordet fra Kitchen når vi nå flytter sammen. Pilestredet 12 har alle de kvalitetene som skal til for å lykkes med dette, sier Peder Mittet, adm. dir. i Publicis Groupe i Norge.

Det har vært en veldig god prosess, og vi gleder oss over å kunne ønske Publicis velkommen til et topp moderne kontorbygg med historisk klang. Området er i utvikling og vi er veldig trygge på at dette blir en hyggelig arbeidsplass hvor folk kommer til å trives og skape verdier.

 

Fra venstre: Peder Mittet (Publicis Groupe), Bjørn Polmar (Publicis Groupe), Anja Tandberg (Opsahl Eiendom) og Anders Opsahl (Opsahl Eiendom)

RELATERTE ARTIKLER

Hvordan velge nye kontorlokaler

Å velge nye kontorlokaler er en viktig prosess uansett om du er del av en stor bedrift med flere hundre ansatte eller driver et enkeltpersonforetak. Lokalene dere velger skal være et sted der dere ønsker å jobbe.

Les mer

Hvorfor leie kontorlokaler i en næringspark

En næringspark er ett eller flere bygg med lokaler ment for næringsvirksomhet. I en næringspark har flere bedrifter kontorer, og de deler ofte fellesfunksjoner og -fasiliteter.

Les mer

Hva er fordelene ved å sitte i et gründerfellesskap?

Coworking-spaces, gründerfellesskap, kontorfellesskap – kjært barn har mange navn. Det er ingen tvil om at gründerfellesskap er i vinden, og det er ikke uten grunn.

Les mer

Cellekontor eller kontorlandskap - hva er best?

Hvordan et firmas ansatte sitter har mye å si for arbeidshverdagen og trivselen. Cellekontor og kontorlandskap? Vi tar her for oss forskjellen, så du kan vurdere hva som passer din bedrift og din type arbeid best.

Les mer

Bærekraftig å leie i næringspark?

Bærekraftbegrepet omfatter sosial, miljømessig og økonomisk bærekraft. Når man deler fasiliteter og fellesområder reduserer vi klimaavtrykket vi setter hver dag, og det legges til rette for sambruk og flerbruk.

Les mer