Hvorfor leie kontorlokaler i en næringspark

En næringspark er ett eller flere bygg med lokaler ment for næringsvirksomhet. I en næringspark har flere bedrifter kontorer, og de deler ofte fellesfunksjoner og -fasiliteter.

Bilde av Elisabeth Juell

Elisabeth Juell

Ansvarlig Markedssjef

elisabeth@aoe.no

 

HVORFOR FLYTTE BEDRIFTEN TIL EN NÆRINGSPARK?

Når man er på jakt etter nytt kontorlokale vurderer man ulike muligheter. Næringsparker har blitt mer og mer populært, mye på grunn av de mange fordelene man får ved å ha kontor i en næringspark. I denne artikkelen skal vi gå gjennom noen av de største fordelene.

 

Fasiliteter
I en næringspark deler du ofte funksjoner og fasiliteter du ellers ikke ville hatt, eller som du ville ha vært nødt til å sørge for selv. Dette kan inkludere fasiliteter som resepsjon, posthåndtering, møterom, vaktmester, kaffebar, kantine, treningsrom, utlån av elbiler og loungeområder. Dette er fasiliteter som bidrar til å øke trivselen på arbeidsplassen og gjør hverdagen enklere. Se en oversikt over Skullerud Parks mange fasiliteter her.

 

Fellesarealer bidrar til fellesskap
Man får en helt egen fellesskapsfølelse av å dele fellesarealer. Her sitter man i samme bygg, møtes i kaffebaren, spiser i samme kantine og deltar på samme arrangementer. Det sosiale ved å sitte i en næringspark er for mange en viktig faktor.

 

Arrangementer
Mange næringsparker arrangerer ulike eventer for å legge til rette for nettverksbygging og kunnskapsdeling på tvers blant leietakerne. Dette er med på å styrke fellesskapet blant bedriftene i næringsparken.

 

Øk nettverket ditt og kundemassen
I en næringspark kan du bli kjent med både potensielle kunder og samarbeidspartnere. Det er både praktisk og effektivt å inngå samarbeid når man sitter i samme bygg.

 

Markedsføring
Sitter du i en næringspark kan du få mye gratis markedsføring i form av skilting, sosiale medier, muligheten til å gi spesialtilbud til andre leietakere, nyhetsbrev som gårdeier sender ut og på arrangementer som er til for at din bedrift skal få vise seg frem.

 

Fleksibilitet
I en næringspark har du ofte mulighet til å flytte til større lokaler når bedriften din har behov for dette. Her har du med andre ord rom for å vokse ettersom bedriften din utvikler seg.

 

Kontakt oss på e-post post@aoe.no eller telefon: 22 74 88 50 hvis du er interessert i å høre mer om næringsparken Skullerud Park.

RELATERTE ARTIKLER

Hvordan velge nye kontorlokaler

Å velge nye kontorlokaler er en viktig prosess uansett om du er del av en stor bedrift med flere hundre ansatte eller driver et enkeltpersonforetak. Lokalene dere velger skal være et sted der dere ønsker å jobbe.

Les mer

Hva er fordelene ved å sitte i et gründerfellesskap?

Coworking-spaces, gründerfellesskap, kontorfellesskap – kjært barn har mange navn. Det er ingen tvil om at gründerfellesskap er i vinden, og det er ikke uten grunn.

Les mer

Cellekontor eller kontorlandskap - hva er best?

Hvordan et firmas ansatte sitter har mye å si for arbeidshverdagen og trivselen. Cellekontor og kontorlandskap? Vi tar her for oss forskjellen, så du kan vurdere hva som passer din bedrift og din type arbeid best.

Les mer

Publicis Groupe samles i Pilestredet 12

Publicis, som består av Kitchen, Starcom og MSL, flytter sine kontorer og samles i totalrehabiliterte lokaler i Pilestredet 12. De leier ca. 2 000 m2 på en lang leiekontrakt.

Les mer

Bærekraftig å leie i næringspark?

Bærekraftbegrepet omfatter sosial, miljømessig og økonomisk bærekraft. Når man deler fasiliteter og fellesområder reduserer vi klimaavtrykket vi setter hver dag, og det legges til rette for sambruk og flerbruk.

Les mer