Hva er fordelene ved å sitte i et gründerfellesskap?

Coworking-spaces, gründerfellesskap, kontorfellesskap – kjært barn har mange navn. Det er ingen tvil om at gründerfellesskap er i vinden, og det er ikke uten grunn.

Bilde av Elisabeth Juell

Elisabeth Juell

Ansvarlig Markedssjef

elisabeth@aoe.no

 

HVA ER ET GRÜNDERFELLESSKAP?

Et gründerfellesskap er et kontorlokale/-område dedikert til gründere og nyoppstartede bedrifter. Her har bedriftene egne kontorer eller kontorplasser, og deler utstyr og fellesområder som tekjøkken, loungeområder, stillerom og lignende. Området er ment å legge til rette for interaksjon og kunnskapsdeling på tvers og kan gi deg som er gründer mange fordeler. Les om gründerfellesskapet Gründerparken her.

 

UTVID NETTVERKET DITT OG LÆR NOE NYTT

Når du sitter i et gründerfellesskap er det naturlig at du blir kjent med andre gründere; både nyoppstartede og mer etablerte. Når flere bedrifter fra ulike bransjer sitter på samme sted kan man dra mye nyttig lærdom av hverandre. I tillegg er dette en perfekt arena for å utvide nettverket ditt. Kanskje møter du noen med nettopp den kompetansen du har behov for. Eller sitter din første kunde på naboplassen? Man får mange muligheter av å ha kontorlokaler i et slikt miljø.

 

SPRE ORDET – GRATIS MARKEDSFØRING

Er det noe man trenger som nyoppstartet bedrift er det markedsføring av hvem man er, hva man driver med og hvilke produkter man tilbyr. I mange gründerfellesskap er det fokus på å fremsnakke leietakerne, og mange gårdeiere gir deg muligheten til å fortelle om deg og din bedrift i ulike fora. Eksempler kan være under arrangementer, på sosiale medier, skilter, artikler, nyhetsbrev og lignende.

 

 

VÆR SÅ SOSIAL DU VIL

Ønsker du å spise lunsj sammen med noen? Eller ta en liten pause fra jobb med en tur i kaffebaren og et slag bordtennis? Eller kanskje ønsker du å trekke deg tilbake i stillhet med arbeidet ditt? Det fine med gründerfellesskap er at du har mulighet til å velge hvor sosial du ønsker å være. Og nettopp det sosiale er en av hovedgrunnene til at gründere stadig oftere velger gründerfellesskap.

 

 

FORDELER OG FASILITETER

Mange gründerfelleskap har ulike fordeler og fasiliteter som bidrar til å øke trivselen. Dette inkluderer ofte møterom, kantine, kaffebar, posthåndtering, treningsrom, vaktmester, arrangementer, ulike tilbud på produkter og tjenester og annet. Les om Skullerud Parks fasiliteter her.

 

GI ET PROFESJONELT FØRSTEINNTRYKK

Ved oppstart av ny bedrift er ofte hjemmekontor alternativet til profesjonelle kontorlokaler. Ved å gå for et gründerfellesskap i en næringspark får du attraktive lokaler med flott resepsjon, møterom og fellesområder. Dette gjør at bedriften fremstår profesjonell og gir et godt førsteinntrykk til potensielle kunder og samarbeidspartnere Bli kjent med gründerfellesskapet vi har i Skullerud Park.

RELATERTE ARTIKLER

Hvordan velge nye kontorlokaler

Å velge nye kontorlokaler er en viktig prosess uansett om du er del av en stor bedrift med flere hundre ansatte eller driver et enkeltpersonforetak. Lokalene dere velger skal være et sted der dere ønsker å jobbe.

Les mer

Hvorfor leie kontorlokaler i en næringspark

En næringspark er ett eller flere bygg med lokaler ment for næringsvirksomhet. I en næringspark har flere bedrifter kontorer, og de deler ofte fellesfunksjoner og -fasiliteter.

Les mer

Cellekontor eller kontorlandskap - hva er best?

Hvordan et firmas ansatte sitter har mye å si for arbeidshverdagen og trivselen. Cellekontor og kontorlandskap? Vi tar her for oss forskjellen, så du kan vurdere hva som passer din bedrift og din type arbeid best.

Les mer

Publicis Groupe samles i Pilestredet 12

Publicis, som består av Kitchen, Starcom og MSL, flytter sine kontorer og samles i totalrehabiliterte lokaler i Pilestredet 12. De leier ca. 2 000 m2 på en lang leiekontrakt.

Les mer

Bærekraftig å leie i næringspark?

Bærekraftbegrepet omfatter sosial, miljømessig og økonomisk bærekraft. Når man deler fasiliteter og fellesområder reduserer vi klimaavtrykket vi setter hver dag, og det legges til rette for sambruk og flerbruk.

Les mer